• Graphic Packaging International Europe Netherlands BV Sneek

Language: GB flagEnglish

Over ons – Waar we goed in zijn bij GPI Sneek


Graphic Packaging International is één van de meest toonaangevende en technisch geavanceerde vouwdozenfabrikanten die producten van hoge kwaliteit produceert en een rijke historie in Europa heeft.

Graphic Packaging International Sneek is sinds 1946 succesvol als toeleverancier van multipack verpakkingen uit vouwkarton voor de internationale brouwerij- en frisdrankenindustrie. We bieden innovatieve verpakkingsoplossingen voor de producten van onze klanten, zoals de Wraps, Basket en Fully Enclosed verpakkingen. In 2013 is het bedrijf onderdeel geworden van Graphic Packaging International.

Meer informatie over ons product: beverage packaging.

Werken bij GPI Sneek


De locatie Sneek heeft ruim 120 medewerkers in dienst. Alle medewerkers spannen zich iedere dag weer in om hoogwaardige kwaliteit te leveren, daarbij staat veiligheid op nummer 1! Het bieden van innovatieve ideeën en oplossingen is de kracht van GPI Sneek. Omdat producten en de omgeving steeds sneller veranderen willen we een wendbare organisatie zijn met medewerkers die veilig, slagvaardig en effectief hun werk verrichten.

Onze kernwaarden vormen de basis van onze cultuur:

We handelen met integriteit
We respecteren elkaar
We dragen verantwoordelijkheid
We werken aan positieve werkrelaties
We werken samen als een team

Binnen GPI Sneek hebben een aantal medewerkers de rol van ambassadeur om intern en extern onze organisatiedoelen uit te dragen en mede invulling te geven.

Dus werken bij GPI Sneek is werken met een uitdaging!

Carrière


Graphic Packaging International Sneek is altijd opzoek naar nieuw talent. Onze medewerkers zijn van groot belang voor onze organisatie. Onze interne opleidingen zijn bedoeld ter ondersteuning van de loopbaan. Hierdoor biedt GPI Sneek professionaliteit door het continue ontwikkelen van medewerkers en expertise. Bent u geïnteresseerd in ons GPI team en wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met onze Human Resource afdeling of stuur een open sollicitatie.

Onze vacatures vind je hier

(Afstudeer) stage


Graphic Packaging International Sneek is een erkend leerbedrijf. Wij bieden jaarlijks stageplaatsen aan en hebben verschillende mogelijkheden op diverse afdelingen. Ben jij een VMBO, MBO of HBO student en op zoek naar een leerzame stageplaats binnen een internationale organisatie? Stuur je stage opdracht met een motivatie naar de afdeling HR.

Afdeling HR Sneek

jobs.sneek@graphicpkg.com

Contact


HR en Algemene informatie

Email: jobs.sneek@graphicpkg.com
Telefoonnummer: +31 (0)515 422 922

Adres
Graphic Packaging International BV Sneek
Steenhouwersstraat 4
8601 WD
PO Box 196
NL- 8600 AD Sneek